top of page
_DOKUMENTUMOK__landing_fokep.png

A GREEN ARSENAL KÜLDETÉSE

A BIOREMIQ története az 1980-as évek elejére nyúlik vissza, amikor a feltaláló először találkozott a humusztermelés ötletével. A tanyavilágban eltöltött gyermekkor örökségeként az egészséges táplálkozás iránti igénye és a mezőgazdaságban használt kemikáliák uralma közötti feszültség ösztönözte arra, hogy elinduljon a technológia tökéletesítése útján és kifejlessze a BIOREMIQ-et.

A márka legfőbb célja, hogy az évtizedek óta használt és bevált konvencionális szerek mennyiségét csökkentse új, biológiailag aktív szerek használatával. 

A BIOREMIQ egy 100%-ban természetes, hazai fejlesztésű és gyártású növénykondícionáló készítmény, amely hatására erősödnek a növény természetes élettani folyamatai, javul a tápanyagfelvétel és a tápanyaghasznosítás, nő a környezeti stressztényezőkkel szembeni tűrőképesség. Jelenleg zöldségkultúrákban történő felhasználásra engedélyezett, azonban a szántóföldi kultúrákra történő engedélyezés is már folyamatban van. GMO- és vegyszermentes, ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható, használatával elkerülhető az esetleges túladagolás.

A BIOREMIQ ma már számos viszonteladónál elérhető és érezhetően elindult egy tendencia, miszerint a vásárlók tudatosan választanak a környezetet jobban támogató alternatívákat.

Szilárdan hiszünk abban, hogy az egészséges gazdálkodás a 21. században is életképes és kifizetődő. Vissza kell állítani a talajélet egyensúlyát és a növények természetes úton való táplálását. Ez az az egészséges táplálkozás kiindulópontja!

Green Arsenal viszonteladói

Amennyiben Ön a Green Arsenal termékek hivatalos viszonteladójává szeretne válni, vagy nagytételben vásárolna, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

bottom of page