top of page
Keresés
  • Szerző képeGreen Arsenal

A BIOREMIQ BEKERÜLT A GREEN BRANDS CSAPATÁBA

Frissítve: 2021. dec. 15.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a BIOREMIQ termékünk megkapta a GREEN BRANDS minősítést és elnyerte a GREEN BRANDS Hungary 2022/2023 kitüntetését.

A védjegy a mindennapi élet “zöld” márkáit tünteti ki, amelyek reagálnak a fogyasztók fenntarthatósággal, környezetvédelemmel és az egészséges életmóddal kapcsolatos egyre növekvő tudatosságára. A védjegy és a megszerzéséhez vezető folyamat az Európai Unió által, ökológiai fenntarthatóságot bizonyító védjegy kategóriában bejegyzett, elismert.


Ha egy vállalat/márka a részvétel mellett dönt, először egy kérdőív sorozatot kap, amelyet a bécsi fenntarthatósági kutatóintézettel, a SERI-vel és a szintén osztrák környezetvédelmi és tanácsadó céggel, az ALLPLAN-nal együtt fejlesztettek ki. A kérdőív alapján az ALLPLAN intézet meghatározza a márka GREEN BRANDS Indexét, majd a GREEN BRANDS Index-en megfelelő pontszámot elérő termékek, vagy cégek dokumentációja a zsűri elé kerül. Ezt követően minden a zsűri döntésén múlik.


A GREEN BRANDS eljárás minőségét olyan szakértők igazolták, mint

Dr. Friedrich Hinterberger, elnök, Sustainable Europe Research Institute (SERI); Bécs;

Dr. Christoph Leitl, az Osztrák Gazdasági Kamara (WKO) korábbi elnöke; Bécs;

Dr. Barbara Hendricks, korábbi német szövetségi környezetvédelmi miniszter.


„A GREEN BRANDS a fenntarthatóság szempontjából kiemelkedő cégeket és termékeket tünteti ki. Ezek világítótoronyként mutatják az utat, amerre mindannyiunknak tartanunk kell: társadalomnak, gazdaságnak, fogyasztóknak. Világszerte.”

Dr. Barbara Hendricks, korábbi német szövetségi környezetvédelmi miniszter


A vásárlók csak akkor tudnak a fenntarthatóságot erősítő döntéseket hozni, ha a vásárlás pillanatában van lehetőségük a környezetet jobban támogató alternatívákat választani. Mi ezt az alternatívát kínáljuk Nektek, immár hivatalosan is ZÖLD márkaként.
49 megtekintés0 hozzászólás

コメント


bottom of page